Ansatte

Blekkspruten

Tor Anders Eikeland

Stilling: Daglig leder
954 09 209
toranders@breiflabben.net

Tor Anders er dagleg leiar i barnehagen og pedagogisk leiar for dei eldste. Han er høgt og lågt, og elskar fysiske utfordringar og action. Tor Anders brenn for friluftsfaget og held jamnleg foredrag om kvifor og korleis ein skal få friluftslivet inn i kvardagen i barnehagen.

Mats Sæverud

Stilling: Assistent

Mads er gladguten vår! Han skal verte Barne- og ungdomsarbeider, og me har den glede av å nyte hans selskap. Er han ikkje i toppen av eit tre eller opp ned i ein dam, så sit han gjerne i sandkassa og dagdrøymer om oppskrifter, wok og tomatsuppe ;)

Mathilde Turøy

Stilling: Assistent
mathilde@breiflabben.net

Mathilde er ein evighetsmaskin... Fingrane hennar klør konstant etter noko å gjere. Ho søker alltid aktivitet og action, men er rask til å sjå barnas behov for ro. I det eine augeblikket sit ho i toppen av eit tre, i det nesta har ho fiska fram reinsdyrsfellen og les ei bok med ørti trøytte småtroll som sitt stille og oppslukte ikring ho.

Kråkebolla

Liv Marit Fauske

Stilling: Avdelingsleder
957 79 685
livmarit@breiflabben.net

Liv Marit er den varme og kreative ildsjela på Kråkebolla. Aller helst står ho dekka i maling frå topp til tå saman med ungane, i full fart ned akebakken eller arrangerer talentiader med sang og dans til barnas store glede...

Ingunn Eikeland

Stilling: Assistent

Ingunn er poteta vår! Ho kan trø til overalt og kan litt om det meste. Ho er tullete og snill. Ho har eit trygt fang og eit varmt smil!

Kine Landmark

Stilling: Pedagogisk medarbeider
996 30 809
kine@breiflabben.net

Kine er tryggleiken sjølv! Når det stormar som verst veit me at Kine står støtt. Ho beskyttar og løftar dei minste. Ho har ein trygg og god armkrok, i tillegg til eit skarpt blikk som raskt ser kva både barn og vaksne treng!

Andre ansatte

Lilla Anna Frackienice

Stilling: Vikar

Lilla er varm og god, omtenksom og snill... Men mest av alt er ho eit arbeidsjern! Sprek og sterk som ein okse. Ho vaskar heile barnehagen på eit blunk og trør til som vikar når det trengs! Kva skulle me gjort uten Lilla?